Warehouse ERP

Warehouse ERP

 

Το e-Warehouse αυτοματοποιεί τις καθημερινές σας δραστηριότητες μέσα από ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον διαχείρισης. Καταφέρνει να διευκολύνει την ροή των πληρφοροιών ανάμεσα στα τμήματα της επιχείρισης σας αυξάνοντας την αποδοτηκότητα της. Διαχειριστείτε το πελατολόγιο σας και τους προμηθευτές σας κρατώντας ενημερωμένα και διαθέσιμα ανα πάσα στιγμή τα στοιχεία τους. To e-Warehouse προσαρμόζεται απόλυτα στις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης. Με τεχνολογίες αιχμής και πλούσια λειτουργικότητα, το e-Warehouse ERP διαθέτει εργαλεία που χρειάζεστε για τη διαχείριση ολόκληρης της επιχείρισης σας, από τις πωλήσεις, τις προμήθειες και τους πελάτες, μέχρι τα οικονομικά και την τιμολόγηση των προϊόντων σας. Μειώστε σημαντικά το κόστος λειτουργίας της επιχείρησής σας και αποκτήστε απόλυτο έλεγχο για να βελτιώσετε την συνολική αποδοτικότητα της επιχείρησής σας.

 

 

Δυνατότητες της εφαρμογής

Το e-Warehouse προσφέρει έξυπνες λύσεις στις καθημερινές σας εργασίες!

Διαχείριση Προϊόντων

Κάντε εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων, ενημερώστε την τιμή ή την ποσότητά τους. Κάντε αναζήτηση προϊόντων εφαρμόζοντας σύνθετα φίλτρα.

Διαχείριση Πωλήσεων

Δημιουργήστε και διαχειριστείτε παραστατικά πωλήσεων. Ενημερώστε αυτόματα την ποσότητα των προϊόντων στην αποθήκη και ορίστε εύκολα τον τρόπο πληρωμής από τους πελάτες σας.

Στατιστικά Στοιχεία

Στατιστικά στοιχεία όλων των συναλλαγών σας για να παρακολουθείτε την πορεία της επιχείρησης σας.

Διαχείριση Προμηθευτών

Αποθηκεύστε τα στοιχεία των προμηθευτών σας δημιουργώντας προφίλ προμηθευτών και δείτε όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιείτε μαζί τους.

Διαχείριση Αγορών

Δημιουργήστε και διαχειριστείτε παραστατικά αγορών. Ενημερώστε αυτόματα την ποσότητα των προϊόντων στην αποθήκης σας καθώς και τις τιμές με τις οποίες θα τα μεταπωλήσετε στους πελάτες σας.

Εργαλεία

Ενσωματωμένα εργαλεία όπως υπολογιστής Φ.Π.Α και έλεγχος εγκυρότητας ΑΦΜ για μεγαλύτερη ταχύτητα στις εργασίες σας.

Διαχείριση Πελατολογίου

Αποθηκεύστε τα στοιχεία των πελατών σας δημιουργώντας προφίλ πελατών και δείτε όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιείτε μαζί τους.

Χρηματοοικονομικές Συναλλαγές

Εκδώστε αυτόματα αποδείξεις είσπραξης ή πληρωμής για τα παραστατικά σας.

 

 

Το Android module του e-Warehouse προσθέτει φορητότητα στις καθημερινές ενέργειες που αφορούν έλεγχο αποθήκης. Χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε android tablet μπορείτε να δείτε λίστα με τα προϊόντα, να ενημερώσετε τιμές (χονδρικής, λιανική) καθώς και ποσότητα για οποιδήποτε προϊόν. Η αναζήτηση του προϊόντος γίνεται εύκολα με την χρήση Barcode (κάνοντας χρήση της φωτογραφικής του tablet σας) αλλά και με το όνομα του προϊόντος. Η ενημέρωση τιμών και ποτήτων γίνεται αυτόματα, αφού το Android module “βλέπει” απευθείας την κεντρική βάση του e-Warehouse. ΔΕΝ υπάρχουν καθυστερήσεις οι οποίες δημιουργούνται από “φότωμα” – “ξεφόρτωμα” αποθήκης στην φορητή σας συσκευή, όπως γίνεται σε πολλά ERP της αγοράς. Το μόνο που απαιτείται είναι μία σύνδεση WiFi και το Android module κάνει τα υπόλοιπα για εσάς.

techplaceWarehouse ERP